Bejelentkezés

Névnap

2024. február 23. Péntek
Alfréd, Mirtill

 
A Nap kel 06:41-kor,
nyugszik 17:27-kor.
 

 
Holnap
Szökőnap
napja lesz.

Látogatók száma

Ma37
Tegnap87
Ezen a héten412
Ebben a hónapban1566
Összesen207885

 

Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy  dr  Liktor Balázs Ph.D.  főorvos hétfői és csütörtöki  rendelése szabadság miatt  2024. február 18-ig szünetel. Február 19-én már lesz rendelés, erre kérjük ne telefonhívással, hanem SMS-ben jelentkezzenek. Főorvos úr visszahívással egyeztet a pontos időpontról.
Február l6-án pénteken a rendelés elmarad dr Liktor Bálint főorvos úr közszolgálati elfoglaltsága miatt.
A legközelebbi rendelés  02.19-én lesz. 

 

 A  korábbi gyakorlatnak megfelelően 

 

továbbra is előzetes telefonos bejelentkezés szükséges

 

 

 

 Nem áll módunkban:

láz, köhögés, fejfájás, szaglászavar, rossz közérzet, náthás panaszok miatt érkező betegeket fogadni a vírusfertőzés gyanuja miatt! Tekintettel arra, hogy a COVID fertőzések száma a náthás, felsőlégúti megbetegedések mintegy 50%-át adják  az utóbbi hetekben, ezért ezen tünettel rendelkezőknél javasoljuk a COVID teszt haladéktalan elvégzését, mielőtt még orvoshoz fordulnának!
Kérjük megértésüket, hogy a rendelést minél hosszabb ideig tudjuk működtetni az egyéb betegségben szenvedő betegtársak gyógykezelése  érdekében.  

 

Az adott hétköznapokra való bejelentkezéshez az alábbi telefonszámokon hívjanak bennünket 8-16h között. Javasoljuk, hogy ne aznap, hanem akár napokkal megelőzően jelentkezzenek időpontegyeztetés miatt, mert aznapra már nagyon gyakran  nincs szabad, kiadható időpontunk:

 

 

 

 

 

Ennek megfelelően: 

Hétfő, csütörtök: dr Liktor Balázs PhD, főorvos  elérhető:         06203583955 

Kedd, péntek:      dr Liktor Bálint ifj főorvos       elérhető:         06702297559

Szerda:                 dr Liktor Bálint id. főorvos      elérhető:         06306001616

Az aktív fertőző betegségre gyanús esetek ellátása járványügyi megfontolások miatt a hatósági rendelkezéseknek megfelelően történik továbbra is. Azaz, akiknek  felsőlégúti hurutos vagy lázas betegsége,  köhögése, torokfájása, orrfolyása, zsaglászavara, ízérzészavara van személyesen ne jelenjenek meg a rendelőkben, hogy ne terjesszék a fertőzést! Ugyanez vonatkozik a feltehetőleg kontaktnak minősíthető személyekre is. Részükre  a telefonos konzultációt biztosítjuk. 

 

Ez az intézkedés a rendelkezés visszavonásáig érvényes! 

 

 dr Liktor Bálint osztályvezető főorvos,  rendelés vezető